PMP Timiș ecologizează mediul înconjurător

pmp-timis-actiune-ecologizare-nadragel-foto-pmp-timisPartidul Mișcarea Populară Timiș a inițiat o acțiune de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel, din comuna Nădrag.

 

Peste 50 de membri de partid și simpatizanți ai PMP au strâns, ieri, în mai puțin de o oră, 40 de saci de gunoaie, de pe malurile pârâului Nădrăgel, din comuna Nădrag.

Rolul acțiunii de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel este nu doar de a reda unei zone atât de frumoase strălucirea, ci și de a-i încuraja pe toți membrii comunității să ni se alăture în acest demers. Cred cu fermitate că fiecare dintre noi trebuie să contribuie la curățenia pe care ne-o dorim. Este dreptul fiecărui om să trăiască într-un mediu curat. Acest lucru este valabil atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru eșchierul politic”, transmite președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu.

Partidul Mișcarea Populară transmite că a recurs la această acţiune pentru a arăta că una dintre preocupările sale este grija față de mediul înconjurător. De altfel, deteriorările ecologice reprezintă și una dintre principalele priorități ale Comisiei Europene, țările membre beneficiind de fonduri substanțiale pentru dezvoltarea de politici responsabile pentru protejarea mediului. „Noi, cei din Partidul Mișcarea Populară, susținem astfel de inițiative care implică investiții mari, care duc atât la rezolvarea problemelor de mediu, cât și la crearea de noi locuri de muncă”, transmit reprezentanţii PMP Timiş. 

PMP promite că va promova politici pentru ameliorarea calității aerului, garantarea apei de calitate și continuarea eforturilor pentru o gestiune optimă a deșeurilor. Toate aceste lucruri vor putea fi realizate doar cu oameni competenți, serioși, profesioniști și cu o bogată experiență în domeniul în care activează. Sunt exact oamenii cu care PMP vine în fața electoratului, la alegerile parlamentare”, se mai arată în comunicatul PMP Timiş.

Print Friendly, PDF & Email