PLUS Timiş, la a treia campanie de donare de sânge

Partidul Libertate Unitate și Solidaritate Timiș a organizat o nouă campanie proprie de donare de sânge, eveniment ajuns la cea de a treia ediţie.

 

Promovat în mediul online prin intermediul paginii PLUS Timiş, evenimentul intitulat „O picătură în minus, o inimă în plus” a reuşit să atragă donatori mai noi sau mai vechi, membri de partid şi oameni neimplicaţi politic, care au înţeles însă necesitatea unui astfel de demers, transmit reprezentanţii PLUS Timiş.

Cu această ocazie, mai mulţi membri PLUS au ales voluntar să figureze în Registrul Naţional al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, pentru a da astfel o şansă la viaţă bolnavilor de leucemie sau de boli grave ale ţesutului sanguin ori ale sistemului imunitar.

Campania „O picătură în minus, o inimă în plus” se doreşte a fi nu doar o campanie de donare, ci şi una de conştientizare a nevoii de sânge din spitale şi de responsabilizare socială. „Prin intermediul articolelor şi filmuleţelor postate în cadrul campaniei am încercat să explicăm beneficiile pentru sănătate în cazul donării de sânge şi să spulberăm mitul conform căruia aceasta ar dăuna organismului. Considerăm că dreptul de a trăi nu trebuie îngrădit de lipsurile din unităţile sanitare şi încurajăm donarea ca un act responsabil de implicare în salvarea de vieţi omeneşti”, declară reprezentanţii PLUS Timiş.

Aceştia le mulţumesc şi donatorilor, şi celor implicaţi în organizarea campaniei.

Print Friendly, PDF & Email