Plănuirea nunţii la Iulius Congress Hall le poate aduce în dar mirilor verighetele (P)

Foto: Iulius Town

Organizarea unei nunți este o experiență unică ce te umple de emoție și bucurie. La Iulius Congress Hall am pregătit verighetele pentru marele eveniment, dar am amenajat și sălile pentru ca ziua voastră specială să fie exact cum ați visat. Momentele unice merită un loc unic, iar acela este Iulius Congress Hall.

 

Dacă tu și jumătatea ta decideți să celebrați marele eveniment în una dintre cele trei săli rafinate de la Iulius Congress Hall, veți beneficia de o nuntă într-un decor elegant și stilat. Totodată, primele 36 de cupluri care aleg să își unească destinele la Iulius Congress Hall și încheie un contract în perioada martie – decembrie 2022 vor primi un cadou din partea noastră. Nunta poate să aibă loc în intervalul martie 2022 – decembrie 2023. Viitorii miri vor beneficia de un voucher de 2.000 de lei, ce poate fi valorificat în magazinul de bijuterii Sabrini, din Iulius Town.

Ce trebuie să faci ca să intri în posesia verighetelor mult visate? Să închei contractul în perioada martie – decembrie 2022, să te asiguri că nunta ta va fi într-o zi de duminică și că ai minumum 80 de invitați la petrecere. Află mai multe accesând regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul Iulius Congress Hall!

Foto: Iulius Town

Situat într-un ansamblu urbanistic unic ce oferă multiple facilități, inclusiv o grădină superbă, Iulius Congress Hall este locul ideal pentru o nuntă de neuitat. Datorită rafinamentul sălilor deosebite, adevărate bijuterii arhitecturale, petrecerile găzduite la Congress Hall poartă amprenta eleganței. Pentru evenimentele private, Sala Verdi are o capacitate de 150 de persoane, Mozart poate găzdui o petrecere de până la 130 de participanți, iar Strauss dispune de 150 de locuri. Dacă aveți o familie numeroasă, puteți opta să uniți sala Mozart cu Strauss, având astfel spațiu pentru 300 de persoane.

Iulius Congress Hall poate găzdui și botezuri, banchete, majorate, conferințe și alte evenimente corporate.

Nu uitați: momentele unice merită un loc unic, la Iulius Congress Hall!

Print Friendly, PDF & Email