Pietre preţioase, dar şi fosile de dinozaur şi bucăţi de meteorit, expuse la Timişoara

Pietre pretioase Foto ExpomineraliaIulius Mall Timişoara găzduieşte o nouă ediţie a ExpoMineralia, Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii. Unde vor putea fi văzute nu doar pietre preţioase, ci şi fosile de dinozaur, bucăţi de meteorit şi amoniţi uriaşi.

 

Timişorenii, dar nu numai ei sunt aşteptaţi, în zilele de 9 – 13 septembrie, să viziteze standurile ExpoMineralia, de la demisolul Iulius Mall. Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii le prezintă vizitatorilor piese de colecţie cu o vechime de zeci de milioane de ani. La ExpoMineralia vor putea fi admirate şi chiar achiziţionate rămăşiţe de dinozaur şi multe alte fosile, anunţă organizatorii. Care mai spun că vedetele acestei ediţii sunt dinţii de dinozaur, bucăţile de meteorit şi amoniţii uriaşi.

În plus, la acelaşi târg vor putea fi cumpărate bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, peste 150.000 de astfel de obiecte. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi, anunţă reprezentanţii Iulius Mall, vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

Print Friendly, PDF & Email