Piațeta artizanilor, amenajată la Timişoara

Zeci de expozanți își vor da întâlnire, înaintea Paştelui, la Timişoara, în Piațeta artizanilor, organizată în cadrul Parcului Primăverii.

 

Vizitatorii, anunţă organizatorul evenimentului, Consiliul Judeţean Timiş, vor fi întâmpinați de designeri și artizani, meșteșugari și producători din zona de vest a țării și nu numai. Aceştia vor avea de vânzare haine și bijuterii realizate de designeri,  obiecte de decor și accesorii lucrate manual, produse de îngrijire sănătoase, miere și alte preparate din plante folosind doar ingrediente naturale sau paste preparate în casă, dulciuri raw vegane, sucuri naturale și multe altele.

În cadrul piațetei vor fi amenajate cel puțin 40 de standuri pentru expozanți. Pe lângă activitatea propriu-zisă, vor avea loc și momente punctuale ce includ prezentări, workshop-uri, demonstrații și alte elemente atractive.

Artizanii interesați să deschidă un stand în cadrul Parcului Primăverii se pot adresa organizatorilor pe adresa de email contact@parculprimaverii.ro, până la data de 8 aprilie, în limita locurilor disponibile.

CJ Timiș anunţă că pregătește Parcul Primăverii, eveniment de anvergură conceput pentru a fi cel mai mare festival multicultural din regiune și adus în fața publicului drept contribuție specială pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii. Prima ediție va începe în 15 aprilie, cu acces liber și gratuit la toate activitățile culturale, de divertisment și de încurajare a petrecerii timpului liber în familie.

Print Friendly, PDF & Email