Peste 80 de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 84 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute 2631 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 8 au sub 18 ani.

 

Cele 84 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, aproape jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 40 de noi cazuri, Lugoj – 6, Săcălaz – 5, Dumbrăviţa – 4, Darova – 3, Cărpiniş, Checea, Giroc, Jebel, Sânmihaiu Român, Saravale şi Variaş – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Ghiroda, Giarmata, Liebling, Moraviţa, Moşniţa Nouă, Buziaş, Gătaia, Jimbolia, Orţişoara, Parţa, Şag şi Teremia Mare.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 252, la Terapie Intensivă fiind internaţi 31 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.846.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 1,77.

Print Friendly, PDF & Email