Peste 50 de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiş

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 52 de noi cazuri de covid, în creştere faţă de ziua precedentă, când au fost 20 de cazuri, în acest interval de timp fiind făcute 2653 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv unul are sub 18 ani.

 

Cele 52 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care una este cadru medical, mai mult de jumătate sunt din Timişoara, unde au fost înregistrate 33 de noi cazuri, Giroc, Moşniţa Nouă – câte 3, Dumbrava – 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Chevereşu Mare, Gottlob, Iecea Mare, Lugoj, Gătaia, Jimbolia, Peciu Nou, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român şi Şag.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 167, la Terapie Intensivă fiind internaţi 27 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.855.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 1,19.

Print Friendly, PDF & Email