Peste 50 de noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 24 de ore

Sursă foto: Medicover

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 57 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute doar 1.378 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 57 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara unde au fost înregistrate 30 de noi cazuri, Giroc – 6, Giulvăz, Lugoj şi Şag – câte 3, Giarmata, Pesac şi Sânandrei – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Dumbrăviţa, Buziaş, Ciacova, Deta, Recaş şi Teremia Mare.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 86, la Terapie Intensivă fiind internaţi 23 pacienţi, cu trei mai mulţi faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.303.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,5. În Timişoara, rata de infectare este 0,54. În judeţ există trei localităţi unde rata de infectare este mai mare de 2 la mia de locuitor, şi anume Denta – 2,80, Dudeştii Noi – 2,51 şi Jebel – 2,46.

Print Friendly, PDF & Email