Peste 40 de noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 25 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 46 de noi cazuri de covid, faţă de 49 în ziua precedentă, în acest interval de timp fiind făcute 1.820 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 46 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, aproape jumătate, din Timişoara unde au fost înregistrate 21 de noi cazuri, Giroc – 7, Dudeştii Noi – 3, Livezile şi Lugoj – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Victor Vlad Delamarina, Darova, Giarmata, Ghilad, Bucovăţ, Lenauheim, Uivar, Ghiroda, Jebel, Pişchia şi Tormac.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 77, la Terapie Intensivă fiind internaţi 16 pacienţi, cu trei mai mulţi faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.301.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,36. În Timişoara, rata de infectare este 0,39. În judeţ există o localitate unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la mia de locuitor, şi anume Denta – 2,80.

Print Friendly, PDF & Email