Peste 320 de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiş

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 328 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute doar 1256 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 328 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care una este cadru medical, sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 188 de noi cazuri, Moşniţa Nouă – 26, Dumbrăviţa – 22, Giroc – 20, Sânmihaiu Român – 7, Lugoj şi Săcălaz – câte 5, Darova, Ghiroda şi Sânandrei – câte 4, Bethausen, Cărpiniş, Ghizela, Lovrin şi Sânnicolau Mare – câte 3, Denta, Jebel şi Saravale – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Bucovăţ, Coşteiu, Giarmata, Gottlob, Lenauheim, Liebling, Moraviţa, Niţchidorf, Buziaş, Ciacova, Deta, Făget, Jimbolia, Orţişoara, Periam, Pişchia, Şag, Şandra, Teremia Mare, Topolovăţu Mare, Uivar şi Variaş.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 187, în creştere faţă de ziua precedentă, când au fost 151, la Terapie Intensivă fiind internaţi 21 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 decese asociate covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.881.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 2,19.

 

Print Friendly, PDF & Email