Peste 300 de infectări cu covid-19 în ultimele 24 de ore, în Timiș

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 306, cifră rezultată în urma a 2087 de teste covid, anunță Prefectura. Dintre persoanele nou confirmate pozitiv, cinci sunt cadre medicale.

 

Cele 306 persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, mai mult de jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 161 de cazuri, Dumbrăvița – 22, Ghiroda – 13, Lugoj – 12, Recaș –10, Giroc – 9, Giarmata și Moșnița Nouă – câte 5, Lovrinși Șag – câte 4, Sânnicolau Mare, Criciova, Denta, Dumbrava, Peciu Nou, Săcălaz, Tormac și Boldur – câte 3, Buziaș, Bucovăț, Comloșu Mare, Dudeștii Vechi, Gottlob, Satchinez, Știuca și Jimbolia – câte 2, iar câte un caz la Deta, Gătaia, Cărpiniș, Cenei, Coșteiu, Darova, Dudeștii Noi, Găvojdia,  Lenauheim, Liebling, Margina, Ortișoara, Pișchia, Remetea Mare, Sacoșu Turcesc, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Tomești, Tomnatic, Topolovățu Mare și Uivar.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 333, 53 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-au înregistrat șapte decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 625.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 491 de persoane, iar 340 au intrat în izolare.

 

Print Friendly, PDF & Email