Peste 30 de noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 34 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind însă făcut un număr mic de teste, 751, anunţă Prefectura Timiş. Creşte, însă, numărul de internări.

 

Cele 34 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, cele mai multe, din Timişoara unde au fost înregistrate 7 de noi cazuri, Pădureni – 4, Jebel – 3, Darova – 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Sânnicolau Mare, Denta, Parâa, Dumbrăviţa, Uivar, Becicherecu Mic, Ciacova, Dudeştii Noi, Liebling, Găvojdia, Moşniţa Nouă, Recaş, Giulvăz, Pişchia, Săcălaz, Pesac, Lugoj şi Bucovăţ.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 92, în creştere faţă de ziua precedentă, când au fost 86, la Terapie Intensivă fiind internaţi 22 pacienţi, cu unu mai puţin faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.303.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,54. În Timişoara, rata de infectare este 0,58. În judeţ există două localităţi unde rata de infectare este mai mare de 2 la mia de locuitor, şi anume Dudeştii Noi – 2,51 şi Jebel – 2,46, iar într-o localitate a fost depăşită rata de 3 la mia de locuitori, şi anume în Denta: 3,12.

Print Friendly, PDF & Email