Peste 230 de noi infectări cu covid în ultimele 24 de ore, în Timiș

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 233, cifră rezultată în urma a 2.285 de teste covid, anunță Prefectura. Au fost, însă, 11 decese asociate covid.

 

Cele 233 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore (dintre care opt sunt cadre medicale) sunt, mai mult de jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 119 cazuri, Giroc și Lugoj – câte 10, Moșnița Nouă – 8, Dumbrăvița – 7, Gătaia și Sânandrei – câte 6, Peciu Nou – 5, Giarmata și Șag – câte 4, Bucovăț, Deta, Sânnicolau Mare, Satchinez, Nădrag și Giera – câte 3, Giulvăz, Pădureni, Jebel, Buziaș, Recaș, Săcălaz, Jimbolia și Lovrin – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Banloc, Belinț, Birda, Boldur, Cenei, Comloșu Mare, Coșteiu, Fibiș, Mașloc, Ciacova, Făget, Pișchia, Remetea Mare, Sacoșu Turcesc, Sânmihaiu Român, Secaș, Tormac, Variaș, Șandra și Moravița.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 437, 63 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-au înregistrat 11decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 1.066.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 385 de persoane, iar 321au intrat în izolare.

 

 

Print Friendly, PDF & Email