Peste 200 de infectări cu covid-19 în ultimele 24 de ore, în Timiș

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 212, cifră rezultată în urma a 2092 de teste covid, anunță Prefectura. Dintre persoanele nou confirmate pozitiv, două sunt cadre medicale.

 

Cele 212 persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, mai mult de jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 126 de cazuri, Dumbrăvița –14, Giroc –10, Moșnița Nouă – 6, Lugoj, Dudeștii Vechi și Sânnicolau Mare – 4, Buziaș, Săcălaz, Șag și Orțișoara – câte 3, Deta, Făget, Jimbolia, Nițchidorf, Parța, Sânandrei, Sânmihaiu Român și Recaș – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Gătaia, Belinț, Biled, Brestovăț, Bucovăț, Coșteiu, Fibi, Ghiroda, Iecea Mare, Jebel, Lovrin, Peciu Nou, Pișchia, Șandra, Variaș și Voiteg.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 308, 57 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-au înregistrat două decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 789.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 326 de persoane, iar 234 au intrat în izolare.

 

Print Friendly, PDF & Email