Timișoara, în stradă, pentru susţinerea mitingului din Bucureşti

În Piaţa Victoriei, din Timişoara, s-au adunat, în această seară, peste 2.000 de persoane pentru a protesta faţă de Guvernul PSD, alături de românii din Diaspora, care participă la mitingul din Bucureşti.

 

Oamenii, adunați în centrul Timișoarei, spun că au ieşit la protest pașnic pentru susţinerea mitingului Diasporei, din Piaţa Victoriei, din București. „Haideți să le transmitem un mesaj de susținere și să ne facem încă o dată vocea auzită. Suntem cetățeni ai acestei țări, suntem Timișoara și nu ne dorim un viitor condus de infractori”, au spus protestarii.

Purtând steaguri tricolore și pancarte cu mesaje antiguvernamentale, mulțimea scandează lozinci împotriva PSD şi a Guvernului Dăncilă: „Afară, afară cu hoții din țară!”, „Jos Guvernul!”, „ PSD, ciuma roșie”, „ALDE și PSD, aceeași mizerie”, „M… PSD!”, „Nu vrem să fim cponduși de hoți!”. De asemenea, s-au transmis mesaje de susținere pentru protestatarii ieșiți în stradă la București – „București, luptă, București”!” –, dar și în celelalte orașe din țară: „Iubim România”, „Uniți, salvăm toată România!”, „Azi în Timișoara, mâine în toată țara!”, „România, trezește-te!”.

La ora 21, la fel ca la mitingurile din februarie 2017, protestatarii au pornit într-un marș pe traseul Piața Victoriei – Piața Mărăști – strada Gheorghe Lazăr – Calkea Circumvalațiunii – Piața Consiliul Europei (Iulius Mall) – strada Mărășești – Piața Unirii – Piața Libertății – Piața Victoriei. „Ieșiți din casă dacă vă pasă”, au strigat protestatarii.

Print Friendly, PDF & Email