Peste 120 de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 123 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute doar 709 teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 11 au sub 18 ani.

 

Cele 123 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, în majoritate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 60 de noi cazuri, Dumbrăviţa – 18, Lugoj – 8, Sânmihaiu Român – 5, Moraviţa, Gătaia şi Moşniţa Nouă – câte 3, Ghiroda, Deta, Jimbolia, Sânnicolau Mare, Săcălaz şi Variaş – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Biled, Chevereşu Mare, Comloşu Mare, Coşteiu, Giroc, Făget, Parţa, Periam, Saravale, Sânandrei şi Topolovăţu Mare.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 255, la Terapie Intensivă fiind internaţi 34 de pacienţi. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun  deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.838.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 1,93.

 

Print Friendly, PDF & Email