Peste 120 de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 121 de noi cazuri de covid – în creştere faţă de ziua precedentă, când au fost 113 –, în acest interval de timp fiind făcute 2599 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 16 au sub 18 ani.

 

Cele 121 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care două persoane sunt cadre medicale, sunt, în majoritate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 64 de noi cazuri, Lugoj – 7, Dumbrăviţa şi Giroc – câte 5, Săcălaz şi Sânmihaiu Român – 4, Buziaş, Jimbolia şi Racoviţa – 3, Moşniţa Nouă şi Sânandrei – 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Balinţ, Bucovăţ, Cenei, Checea, Coşteiu, Darova, Fîrdea, Ghilad, Giarmata, Jamu Mare, Lovrin, Deta, Periam, Şag, Sânpetru Mare, Saravale, Topolovăţu Mare, Uivar şi Variaş.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 308, la Terapie Intensivă fiind internaţi 55 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.814.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 2,94.

Print Friendly, PDF & Email