Peste 120 de cazuri noi de covid, în Timiş, la un număr foarte mic de teste

În ultimele 24 de ore, în Timiş au fost depistate 128 de noi cazuri covid, număr rezultat în urma a doar 163 de teste covid, anunţă Prefectura Timiş. În schimb, a crescut alarmant numărul de decese asociate covid, acesta fiind de 13, în ultimele 24 de ore.

 

Cele 128 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, sunt, aproape jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 66 de cazuri noi, Giroc – 7, Dumbrăvița şi Moşniţa Nouă – câte 6, Lugoj şi Ghiroda – câte 5, Recaș – 4, Sânmihaiu Român – 3, Deta, Bucovăț, Remetea Mare, Săcălaz şi Biled – câte 2, iar câte un caz la Ciacova, Făget, Gătaia, Sânnicolau Mare, Banloc, Becicherecu Mic, Bethausen, Birda, Cărpiniș, Cenad, Chevereșu Mare, Giarmata, Periam, Satchinez şi Tomnatic.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 327, dintre acestea 63 fiind la Terapie Intensivă, cu şase mai puţine decât în ziua anterioară. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat trei decese. De la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor a ajuns la 527.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 300 de persoane, iar 186 au intrat în izolare.

Print Friendly, PDF & Email