Peste 1000 de persoane la mitingul de la Timişoara, împotriva coaliţiei de guvernare

Mai mult de o mie de persoane au protestat duminică seara, la Timişoara, împotriva coaliţiei de guvernare și a corupției, cerând pedepsirea „hoților”.

 

Liviu Dragnea nu uita, de Crăciun e ziua ta”, „Crăciun fără hoți”, „Mai am un singur dor, Liviu Dragnea scriitor”, „Legi pentru toți, nu pentru hoți”, „Rezistăm, nu cedăm”, „Ați reușit, ne-ați unit”, „Păcat, păcat de sângele vărsat”, „Să vă fie frică, țara se ridică”, „Rezistă București” au fost câteva dintre lozincile care s-au auzit la protestul din seara de 10 decembrie, organizat în Piața Victoriei din Timișoara, anunţă Agerpres.

Participanții la miting au făcut și un tur al Pieței Victoriei, întrucât în locația anunțată era în desfășurare un concert de Crăciun organizat de Primăria Timișoara.

Pentru prima dată, și de la ferestrele clădirilor din centrul orașului, oamenii s-au alăturat protestatarilor, fluturând drapele și scandând lozincile protestatarilor din stradă.

Înarmați cu portavoce, vuvuzele, steaguri, cei prezenți nu au mai ținut discursuri, ca în alte seri, ci au fost mult mai energici în scandarea de lozinci.

A urmat marșul spre Palatul Justiției, unde s-au reluat aceleași lozinci și protestatarii au revenit în Piața Victoriei.

Print Friendly, PDF & Email