Peste 100 de pacienți Covid-19, vindecați la Spitalul ”Victor Babeș”, din Timișoara

Spitalul de Boli Infecţioase  din Timişoara a depăşit pragul de 100 de pacienţi trataţi de COVID-19 şi declaraţi vindecaţi, a anunţat primarul Nicolae Robu.

 

„S-a ajuns la 104 vindecaţi în Spitalul «Victor Babeş» Timişoara datorită unui corp medical format din adevăraţi profesionişti dedicaţi”, a declarat azi, potrivit Radio Timișoara, primarul Nicolae Robu.

Edilul a anunţat, în premieră, că dorește ca acest spital să devină un centru de excelenţă în boli infecţioase: „Acest lucru, în ceea ce priveşte Primăria, presupune alocarea specială de resurse financiare, asumarea de lucrări de reabilitare şi modernizare suplimentare celor pe care noi deja le facem acolo.” Primarul a menționat că Municipalitate a alocat pentru secţia ATI a acestui spital, doar săptămâna trecută, 13.000.000 de lei şi anunță că vor urma alte sume destinate pentru achiziţia de ventilatoare.

Nicolae Robu a mai anunțat că membrii colectivului medical al acestui spital, care tratează pacienții Covid-19, vor deveni cetăţeni de onoare ai Timişoarei.

Print Friendly, PDF & Email