Peste 1.500 de locuri disponibile la Universitatea Politehnica, pentru admiterea de toamnă

Universitatea PolitehnicaMai mult 500 de locuri mai sunt disponibile, la Universitatea Politehnica din Timişoara, pentru studiile de licenţă, şi alte peste o mie, la studiile de master.

 

528 de locuri, din care 109 bugetate, își așteaptă ocupanții în sesiunea septembrie 2015 la ciclul de studii de licenţă, pentru anul universitar 2015 – 2016, la Universitatea Politehnica Timișoara, anunţă, într-un comunicat, Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice al UPT.

Universitatea Politehnica Timișoara mai are, pentru sesiunea de toamnă, disponibile locuri la șapte facultăţi: Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Construcţii,  Electrotehnică şi Electroenergetică, Management în Producţie şi Transporturi, Mecanică, Inginerie Hunedoara, Ştiinţe ale Comunicării,.

Pentru sesiunea de toamnă, înscrierea candidaților va avea loc în perioada 4 – 8 septembrie, concursul de admitere este programat în 9 septembrie, iar rezultatele finale, după confirmări, vor fi afişate în 13 septembrie.

Tot pentru sesiunea de admitere din septembrie, prin programele de studii universitare de master, UPT pune la dispozițe 1.050 de locuri, din care 427 sunt bugetate. Sunt scoase la concurs locuri la toate facultăţile Arhitectură și Urbanism, Automatică şi Calculatoare, Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Construcţii, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Management în Producţie şi Transporturi, Mecanică, Inginerie Hunedoara, Ştiinţe ale Comunicării.

Pentru master, înscrierea candidaților va avea loc în perioada 14 – 16 septembrie, examinarea este programată în 17 septembrie, iar rezultatele vor fi afişate în 18 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email