„Perspective”, expoziţie de fotografie și creații vestimentare

Afis PerspectivePeste câteva zile, la Timişoara va avea loc o expoziţie de fotografie și creații vestimentare a absolvenților specializării Modă – Design Vestimentar, promoția 2015 a Facultăţii de Arte și Design din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara.

 

Expoziţia, intitulată Perspective, va fi găzduită de Institutul Francez din Timișoara, în perioada 9 – 26 februarie, şi va cuprinde o selecție a creațiilor promoției 2015, prezentate în Gala de Modă a UVT, eveniment așteptat anual de publicul larg și de cel de specialitate.

“Printr-un limbaj vizual-tactil încărcat de emoții, detalii și nuanțe, moda exprimă spiritul contemporaneității. În fiecare an, facultățile de profil aduc pe scena națională și internațională un număr mare de creatori care deschid noi perspective în modă. Colecțiile vestimentare  ale absolvenților sunt prezentate public în adevărate spectacole de sunet, lumină și culoare”, transmit organizatorii. Adăugând că şcoala timișoreană de modă a devenit în ultimii ani, prin intermediul studenților și al absolvenților săi, o voce tot mai puternică.

Perspective este un eveniment organizat în cadrul parteneriatului pe care Institutul Francez din Timișoara îl are cu Facultatea de Arte și Design a UVT.

Vernisajul expoziţiei va avea loc marți, 9 februarie, de la ora 18, la sediul Institutului Francez Timișoara, de pe b-dul C.D. Loga, nr. 46. Programul de vizitare a expoziției va fi de luni până vineri, între orele 10 – 20, iar sâmbăta, de la ora 10 la ora 14.

 

Print Friendly, PDF & Email