Persoanele arse în incendiul din Tomnatic, transportate la Bucureşti

Transport Arsi tomnatic la BucurestiUn avion aparţinând forţelor Aeriene Române a transportat, ieri seară, cele patru persoane grav rănite în urma incendiului din Tomnatic, izbucnit ieri după-amiază.

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat anunţă că cele patru persoane care au suferit arsuri în proporţie de 20 până la 70 la sută din suprafaţa corpului, au fost transportate de urgenţă ieri seară, la Bucureşti, cu un avion Spartan, aparţinând forţelor Aeriene Române.

ISU Banat a fost anunţat despre izbucnirea incendiului ieri, în jurul orei 16. La locul intervenției s-au deplasat, din partea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, două autospeciale dotate cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un elicopter SMURD, o autospecială de transport persoane și victime multiple, trei ambulanțe, șapte subofițeri și un ofițer.

Au fost identificate patru persoane cu arsuri (două victime cu arsuri

în proporție de 60 – 70% pe suprafaţa corupului și două, cu arsuri în proporție de 20 – 30% din corp). Din locuinţă au mai fost evacuați încă patru adulți și doi copii.

Victimele au fost predate echipajelor medicale pentru transportul la Spitalul Județean din Timișoara, de undem ieri seară, au fost trimise la Bucureşti, cu un avion aparţinând forţelor Aeriene Române.

Cauza incendiului, mai spun reprezentanţii ISU Banat, urmează a fi stabilită în urma anchetei efectuate de o echipă de criminaliști din cadrul Poliţiei Judeţului Timiș.

Print Friendly, PDF & Email