Percheziţii la contrabandişti de ţigări din Timiş

Sunt vizaţi şi doi poliţişti de frontieră şi un primar

Aproape 80 de percheziţii au loc, simultan, în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Timiş, pentru destructurarea a două grupări specializate în contrabandă cu ţigări care acţionau la graniţa cu Republica Moldova. În acest dosar fiind vizaţi şi doi poliţişti de frontieră şi un primar din Botoşani.

Captura tigariUn număr de 78 de percheziţii au loc, azi, în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Timiş, la acţiune participând 265 poliţişti de frontieră de la Iaşi, Suceava, Botoşani, Bacău, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Botoşani, anunţă Mediafax.

Potrivit unui comunicat al D.I.I.C.O.T., acţiunea vizează două grupări infracţionale organizate specializate în contrabanda cu ţigări şi care acţionau în zona de nord a judeţului Botosani, la graniţa cu Republica Moldova şi Ucraina.

Procurorii D.I.I.C.O.T. spun că în acest dosar sunt vizaţi şi doi angajaţi ai Poliţiei de Frontieră şi un primar al unei comune din Botoşani. Conform D.I.I.C.O.T., cele două grupări au traficat, începând cu luna februarie a acestui an, 597.351 de pachete cu ţigări de contrabandă‚ iar anchetatorii au confiscat de la membrii grupării, care erau monitorizaţi de mai mult timp, aproximativ 100.000 de pachete cu ţigări.

Print Friendly, PDF & Email