Percheziţii în Timiş, la suspecţi de proxenetism

Unul dintre cei vizaţi este un fost poliţist

MascatiŞase percheziţii au loc, luni, la mai multe adrese din Timişoara şi din localitatea Chevereşu Mare, la persoane suspectate de proxenetism, afirmă surse judiciare. Potrivit acestora, unul dintre cei vizaţi este un fost poliţist la Serviciul de Protecţie Internă, care nu a fost găsit acasă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, un fost poliţist al Serviciului de Protecţie Internă este suspectat de proxenetism, alături de alte persoanea, anunţă Mediafax. Aceleaşi surse afirmă că acesta nu a fost găsit acasă în momentul în care poliţiştii au vrut să îi percheziţioneze locuinţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, au loc două percheziţii în Timişoara şi alte patru în localitatea Chevereşu Mare, la acţiune participând poliţişti de la Crima Organizată, însoţiţi de procurorii D.I.I.C.O.T.

Conform surselor menţionate, este vizată o reţea de persoane suspectate de proxenetism, care racolau tinere, unele minore, pe care le obligau să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi. Mai multe persoane urmează să fie duse la sediul D.I.I.C.O.T. Timişoara pentru a fi audiate.

Print Friendly, PDF & Email