Percheziţii DIICOT în Timiş, la traficanţi de droguri de mare risc

DIICOT Timis traficant droguri Foto Evz16 percheziţii domiciliare au făcut procurorii DIICOT azi, în Timiş. Acţiunea a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de mare risc.

 

Procurori de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de  de poliție judiciară de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au făcut, azi, 16 percheziţii domiciliare, în Timiş. Acţiunea a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de mare risc.

DIICOT transmite, printr-un comunicat de presă, că există suspiciunea rezonabilă că membrii grupului infracţional vizat au deţinut pentru consum propriu şi au vândut, în Timişoara, droguri de risc şi de mare risc, respectiv cocaină, ecstasy şi cannabis.

Poliţia Română informează şi ea, într-un comunicat de presă, că membrii grupării infracționale, patru timişeni cu vârste cuprinse între 25 și 51 de ani, ar fi aprovizionat și intermediat tranzacții de cocaină, cannabis, comprimate de ecstasy și produse cu efecte psihoactive în Timișoara, în cluburi, discoteci, cafe-baruri. Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal, membrii grupării ar fi folosit intermediari, polițiștii reușind identificarea a nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani. Preţul drogurilor oscila între 60 şi 80 de lei comprimatul ecstasy, 50 – 80 de lei gramul de cannabis, iar cocaina o vindeau cu 450 – 500 de lei gramul.

DIICOT mai anunţă că au fost puse în aplicare 13 mandate de aducere și 20 de citații.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, precum și al jandarmilor.

 

Foto: Evz

 

Print Friendly, PDF & Email