Pegătire gratuită pentru bacalaureat, la Universitatea de Vest din Timişoara

Foto: UVT

Universitatea de Vest din Timișoara deschide înscrierile gratuite în programul UVT pentru elevi, iniţiat în cadrul parteneriatului pe care îl dezvoltă cu mediul preuniversitar. Acest amplu program de sprijin pentru elevii din întreaga țară este format din sesiuni de pregătire pentru examenul de bacalaureat, concursuri dedicate elevilor, webinare de dezvoltare personală și consiliere individuală în carieră.

 

Începând cu data de 9 martie, elevii din clasa a XII-a, dar nu numai sunt așteptați la programul online săptămânal de pregătire pentru examenul de bacalaureat, organizat pentru toate disciplinele pentru care se susțin probe scrise de examen. Programul de pregătire se va desfășura sâmbăta, până în data de 29 iunie (cu excepția zilelor de 27 aprilie, 4 mai, 1 și 22 iunie).

Cadre didactice universitare vor susține sesiuni de formare interactive pentru a sprijini elevii din întreaga țară să promoveze cu succes examenul de bacalaureat, punând la dispoziția acestora inclusiv materiale didactice special elaborate în acest sens.

Orarul modulelor de pregătire, pentru fiecare zi de sâmbătă din perioada programului de pregătire este următorul, fiind stabilit în așa fel încât să le permită elevilor participarea la programul de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat:

Orele 9-10.30 – Limba și literatura română;

Orele 10.45-12:15 – Matematică (nivel M1 și M2) și Istorie;

Orele 12.30-14 – Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie.

Elevii se pot înscrie gratuit la programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat, completând formularul disponibil aici. Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

Detalii despre programul de pregătire și tematicile abordate pot fi accesate la acest link. Informații despre toate activitățile UVT pentru elevi sunt disponibile aici.

 

Print Friendly, PDF & Email