„Pe o pânză de păianjen”, pe scena Operei Naţionale din Timişoara

Marius Manole, Medeea Marinescu, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman vor juca la Timişoara într-o “dramă matrimonială cu un twist de boală mortală”, o poveste despre viaţă şi sinceritate.

 

Spectacolul independent Pe o pânză de păianjen, va avea loc luni, 19 februarie, de la ora 20, pe scena Operei Naționale din Timișoara.

Piesa lui Alexandru Popa, regizată de Vad Zamfirescu, este „o  poveste cu tâlc, ce ne reamintește să nu uităm să privim și dincolo de ceea ce pare evident, să nu cădem pradă rutinei și să avem mereu ochii și inima deschise către și pentru persoanele de lângă noi”, transmit protagoniștii spectacolului.

Andu (interpretat de Vlad Zamfirescu) îşi anunţă în miez de noapte soţia, pe Alma (Medeea Marinescu), că se va retrage la o mănăstire. Definitiv. Prietenii de o viaţă ai cuplului, Lori (Mirela Oprişor) şi Petrişor (Marius Manole) sunt convocaţi să dea o mână de ajutor în ceea ce pare a fi o glumă cu iz de criză matrimonială. Când însă celor patru li se alătură şi Dorotheea (Diana Roman) devine greu de spus dacă lucrurile se complică ori se simplifică. „Perdeaua aparenţelor se ridică, povestea devine mai profundă, dar şi mai intensă. Ceea ce pare a fi doar teorie învăţată în facultate de domnişoara psihiatru se dovedeşte a fi o tulburătoare experienţă de viață, într-o poveste în care adevărul nu e întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”, dezvăluie protagoniștii.

Biletele sunt puse în vânzare online, în reţeaua Proticket.

 

 

Print Friendly, PDF & Email