Paula Romocean: „Noi am decuplat mafiile de la banii publici”

Paula Romocean. Foto: Arhivă personală

USR Timișoara consideră că desemnarea lui Nicolae Robu drept candidat al PNL pentru primăria Timișoarei demonstrează „lipsă de respect pentru aspirația timișorenilor la un oraș modern și european, fără circ și fără clanuri”.

 

„Aceasta este oferta PNL pentru Timișoara: readucerea la putere, în Primăria Timișoara, a clanurilor și a mafiilor, prin Nicolae Robu. Cu Nicolae Robu, Timișoara nu era respectată, așa cum merită, pentru că acest fost primar, concediat de timișoreni, și-a transformat mandatul în circ. Dar în spatele concertelor la chitară și golurilor marcate, clanurile, interlopii și băieții deștepți, își făceau de cap. Îi reamintesc domnului Alin Nica de propria lui declarație referitoare la Nicolae Robu: «Noi nu construim un partid de interlopi, așă că Nicolae Robu îi poate recupera în proiectul său de a deveni primar». Ce înseamnă azi această declarație, dle Nica? Construiți partidul de interlopi, împreună cu dl Robu?”, declară Paula Romocean, preşedinta USR Timişoara și lidera consilierilor locali USR.

Aceasta mai spune că USR Timiş a fost şi este ținta atacurilor, pentru că administraţia Frizu a început „să decupleze interlopii, clanurile și mafiile de la resursele publice, iar acum recuperează patrimoniul înstrăinat ilegal. „Toate aceste mafii se reunesc acum în jurul dlui Robu. PNL și Nicolae Robu pot să aibă în spate banii tuturor mafiilor, alegerile se câștigă cu încrederea oamenilor. Și le vom câștiga, cum le-am câștigat și în 2020, pentru că am făcut treabă și arătăm că avem o viziune pentru Timișoara”, mai spune Paula Romocean.

USR Timişoara reaminteşte că, după preluarea mandatului, în urmă cu trei ani, Dominic Fritz a început curățenia în Primăria Timişoara: „Primii au plecat Ionuț Nasleu, legătura lui Nicolae Robu cu lumea interlopă, care domină piețele și Florin Răvășilă, care era mână în mână cu mafia cimitirelor. Amândoi au dosar penal. Dominic Fritz este cel care a descoperit mafia angajărilor în administrația publică, cu concursuri falsificate, sub îndrumarea Rodicăi Aurelian, fosta șefă a resurselor umane. Și aceasta are dosar penal. Dominic Fritz a decuplat mafia firmelor de partid de la banii și patrimoniul Colterm. Iar recent a început recuperarea imobilelor și terenurilor de la Cârpaci și de la băieții deștepți care au furat malurile Begăi. Nici pe unii, nici pe ceilalți, nu i-a deranjat nicio autoritate a statului, timp de opt ani, sub Nicolae Robu.”

Paula Romocean mai spune că, în 2024, timișorenii vor avea de ales „între o administrație conectată la clanuri și o administrație conectată la oameni”.

Print Friendly, PDF & Email