Patru unităţi şcolare din Timiş, în scenariul roșu din cauza covid-19

Un liceu din Timișoara își suspendă cursurile timp de două săptămâni după ce au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu coronavirus.

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a decis suspendarea activităților didactice care presupun prezența față în față la Liceul Tehnologic „Ion I. C. Brătianu”, din Timișoara. Astfel, de azi până în 22 octombrie, din cauza existenței a şase cazuri de infectare din liceu, – cinci elevi şi un profesor –, cursurile se vor desfășura online.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiş a mai hotărât ca la în Pişchia, unde s-a redus indicele de infectare la mia de locuitori, Şcoala Gimnazială din localitate să treacă din scenariul galben în cel verde, adică să aobă cursurile cu prezenţă la şcoală.

Tot prin decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiş, Şcoala Gimnazială Bencecul de Sus și Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, din Timișoara trec din scenariul roșu, adică de cursuri exclusiv online, în scenariul galben, în sistem hibrid.

În Timiș în scenariul roșu se află Liceul de Arte Plastice şi Liceul Teologic Penticostal „Logos”, ambele din Timişoara, Liceul “David Voniga”, din Giroc, și Grădinița cu program prelungit din Giarmata.

Print Friendly, PDF & Email