Patru noi destinații de pe Aeroportul Timişoara

Noi destinații și zboruri suplimentare spre alte cinci destinații, de pe Aeroportul Timișoara, sunt noutățile anunţate de Wizz Air pentru finalul verii acestui an.

 

Compania aeriană Wizz Air, partener al Aeroportului Timișoara, anunţă că, din septembrie, va deschide patru destinații noi, cu zbor direct din Timișoara, cu o frecvență de două ori pe săptămână:

  • Nürnberg – miercurea şi duminica.
  • Doncaster/Sheffield – marţea şi sâmbăta.
  • Billund – marţea şi sâmbăta.
  • Karlsruhe/Baden-Baden – lunea şi vinerea.

Tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra Luton, Memmingen, Bari, Dortmund și Charleroi Bruxelles, astfel:

  • Bari, Brussels Charleroi şi Dortmund – trei zboruri săptămânale, în loc de două, câte sunt acum.
  • Memmingen/Münich West – cinci zboruri săptămânale, în loc de trei, câte sunt acum.
  • London Luton – 12 zboruri săptămânale, în loc de şapte, câte sunt acum.

Două zboruri – spre Tel Aviv și Bologna – vor avea, însă, o frecvență mai redusă, de la trei la două.

Odată cu introducerea acestor destinații, va crește cu 16 numărul zborurilor săptămânale efectuate de Wizz Air pe Aeroportul Timișoara, de la 42 la 58 de zboruri săptămânale. Din septembrie, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în nouă țări.

Prima cursă Wizz Air la Timișoara a fost în 31 octombrie 2008, Londra-Timișoara-Londra.

Suntem încântați să anunțăm alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timișoara. Această investiție înseamnă mai multe locuri de muncă în România în cadrul Wizz Air, dar și multe oportunități accesibile de călătorie pentru clienții români. Mai mult, înseamnă și mai multe rute interesante spre Europa, cu acces facil la din ce în ce mai multe destinații pentru pasagerii din Timișoara. Sperăm că cele patru noi zboruri din Timișoara către destinații interesante cum ar fi Billund, în Danemarca, Baden-Baden și Nürnberg, în Germania, și Sheffield, în Marea Britanie, vor fi bine primite de pasagerii noștri”, afirmă Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Pentru Aeroportul Timișoara, introducerea acestor rute este bine-venită deoarece reflectă un interes al populației regiunii de vest pentru aceste destinații, dar și al locuitorilor din zonele deservite de cele patru aeroporturi pentru Timișoara”, declară directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Print Friendly, PDF & Email