Patru noi destinații cu zbor direct din Timişoara

Compania aeriană Wizz Air alocă a treia aeronavă bazei de la Aeroportul Internaţional Timișoara și va deschide, din 4 august, patru noi destinații, cu zbor direct, spre Billund, Danemarca, Doncaster/Sheffield, Marea Britanie, Nürnberg și Baden Baden, Germania. Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână.

 

“Prin introducerea celor patru noi destinații se mărește zona europeană accesibilă direct din Timișoara și în același timp Banatul, Timișul și Timișoara – viitoare Capitală Culturală a Europei – au șanse sporite de a fi vizitate de turiști europeni. Alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timișoara înseamnă o creștere economică regională, mai multe locuri de muncă în economia locală și regiunea Banat, dar și mai multe oportunități de călătorie accesibile spre și dinspre Timișoara”, declară directorul Aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Introducerea celor patru noi destinații și suplimentarea zborurilor către alte destinații existente vor crește cu 18 curse numărul zborurilor săptămânale efectuate de către compania aeriană Wizz Air de pe Aeroportul Timișoara, de la 44 la 62 de zboruri săptămânale.

Destinație Zile de operare Data de începere
Billund duminică și joi 4 august 2019
Karlsruhe/Baden-Baden duminică și joi 4 august 2019
Nuremberg marți și sâmbătă 6 august 2019
Doncaster/Sheffield marți și sâmbătă 6 august 2019

Astfel, din 4 august, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în 7 țări europene (Anglia, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Spania), plus Israel.

Print Friendly, PDF & Email