Patru copii au fost abandonaţi pe o stradă din Timişoara

BELGIUM SINGLE NUMBER EMERGENCY CALL 112Patru copii cu vârste între unu şi patru ani au fost abandonaţi pe o stradă din Timişoara, ei fiind găsiţi de către un trecător care a anunţat Poliţia şi Ambulanţa. Micuţii au fost duşi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, în timp ce poliţiştii îi caută pe părinţii acestora.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, declară, citată de Mediafax, că în noaptea de duminică spre luni, puţin după miezul nopţii, un trecător a sunat la 112 pentru a anunţa că a găsit pe stradă patru copii: „Bărbatul care a sunat la 112 a anunţat că a auzit plânsete de copii. La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi Ambulanţă. Copiii au fost preluaţi şi duşi la Spitalul de Copii. Ei nu au urme de violenţă pe corp”.

Potrivit Mirelei Drăghicioiu, copiii, care se află acum la Spital „Louis Ţurcanu”, au vârste cuprinse între un an şi patru ani şi au fost găsiţi pe Splaiul Tudor Vladimirescu, în apropierea centrului Timişoarei. În locul unde au fost abandonaţi au mai fost găsite un scutec, o haină şi o sticlă cu suc.

În acest caz a fost sesizată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Timiş, iar poliţiştii fac cercetări pentru identificarea părinţilor celor patru copii şi îi vor cerceta pentru abandon de familie.

Print Friendly, PDF & Email