Patronul firmei de tractări auto Îngerii galbeni, reţinut

După ce a lovit cu maşina mai multe persoane

ingerii-galbeniPatronul firmei de tractări auto Îngerii Galbeni, din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unui scandal, a lovit cu maşina mai multe persoane. Acestea se adunaseră într-o parcare privată, revoltate de faptul că un autoturism a fost ridicat de reprezentanții acestei firme, cu tot cu şofer.

 

Reprezentanţii firmei de tractări auto „Îngerii Galbeni” au ridicat, ieri după-amiaza, pe platformă, dintr-o parcare privată din Timişoara, o maşină în care se afla și şoferul, Horia Balta, professor  la Universitatea Politehnica din Timişoara.

Polițiștii spun că acest a refuzat să coboare din maşină, iar după ce autoturismul a fost ridicat pe platformă, angajaţii firmei au părăsit locul şi au abandonat autovehiculul de tractări cu tot cu autoturismul şi cu şoferul în parcarea privată, susţinând că profesorul nu are decât să plătească staţionarea şi să îşi dea singur jos maşina de pe platformă.

Spre seară, în parcarea firmei s-au adunat aproximativ 20 de tineri, majoritatea şoferi, pentru a-l susţine pe profesorul universitar. În jurul orei 22, în parcarea privată au sosit şi viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, consilierul local PSD Alfred Simonis şi adjunctul şefului Poliţiei Timişoara, Daniel Tudorescu.

Ulterior a ajuns şi patronul firmei de tractări auto, Sorin Nedelcu, care, în urma discuţiilor cu cei prezenți, a decis să renunţe la orice fel de pretenţii financiare şi să dea jos de pe platformă autoturismul profesorului universitar.

Polițiștii spun că cei aproximativ 20 de tineri care se adunaseră în parcare i-arb fi reproșat patronului diferite alte presupuse abuzuri ale firmei sale, iar cineva ar fi încercat să înţepe cauciucurile de la maşina lui Nedelcu.

Sorin Nedelcu s-a urcat în maşina sa şi a pornit fără să se asigure, lovind, astfel, mai multe persoane. Una dintre acestea a fost transportată apoi cu ambulanţa la spital, acuzând dureri la picior şi în zona bazinului.

Un echipaj de Poliţie a pornit în urmărirea lui Sorin Nedelcu, însă i-a pierdut urma. A fost ulterior contactat telefonic și chemat la audieri la Secţia 4 Poliţie. În jurul orei 4, Sorin Nedelcu s-a predat Poliţiei Municipiului Timişoara, unde a sosit însoţit de avocaţi, fiind ulterior dus la Secţia 4 Poliţie, unde a fost audiat. În urma audierilor, Sorin Nedelcu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, au fost depuse la Poliţie opt plângeri pe numele lui Sorin Nedelcu.

 

Print Friendly, PDF & Email