Partidul Mişcarea Populară Timiş respinge speculaţiile potrivit cărora ar racola politicieni din alte formaţiuni politice

Sigla PMPPartidul Mişcarea Populară Timiş reacţionează faţă de afirmaţiile unor politicieni locali din Timiş cu privire la criteriile de includere pe listele P.M.P. şi la derularea unei campanii de racolare a unor politicieni proveniţi din rândul altor formaţiuni politice.

Performanţa, corectitudinea, spiritul de iniţiativă şi puterea de muncă sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care îşi doresc să devină membri ai Partidului Mişcarea Populară. Precizarea vine din partea Partidului Mişcarea Populară Timiş, care reacţionează astfel faţă de afirmaţiile, pe care le cataloghează drept lipsite de susţinere reală, ale unor politicieni locali din Timiş cu privire la criteriile de includere pe listele P.M.P. şi la derularea unei campanii de racolare a unor politicieni proveniţi din rândul altor formaţiuni politice. “P.M.P. Timiş nu are în desfăşurare nicio campanie de racolare a politicienilor de la alte formaţiuni”, se precizează într-un comunicat de presă al filialei Timiş a P.M.P.

Aceştia precizează că filiala P.M.P. Timiş s-a constituit, în procent de mai bine de 85%, din oameni noi, care nu au un parcurs politic anterior şi care doresc să se implice în conturarea unei alternative solide şi credibile pentru segmentul de dreapta al scenei politice româneşti.

Suntem convinşi că formaţiunea noastră va continua să crească”, mai spune oficialii P.M.P. Timiş, menţionând şi faptul că partidul se află în acest moment în plin proces de creştere, prin organizarea şi constituirea de noi filiale, la nivelul oraşelor şi comunelor din tot judeţul. În aceste condiţii, spun ei, se pot alătura partidului toţi cei care se regăsesc în principiile politice pe care partidul le promovează, indiferent că provin din rândul unor partide de dreapta, cum este cazul P.D.L., sau că fac parte din categoria celor nemulţumiţi de maniera în care Guvernul U.S.L. înţelege să se raporteze la promisiunile asumate în perioada de campanie electorală: „Nu excludem ideea că cei care îşi doresc să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară să ni se alăture, însă nu doar de la cei din P.D.L., ci şi componenta de dreapta a U.S.L., nemulţumită de modul în care Guvernul îi ajută pentru a susţine proiectele la care s-au angajat ca primari”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email