Parcarea supraetajată din complexul Openville, finalizată în această toamnă (P)

Lucrările la parcarea supraetajată din ansamblul mixt Openville evoluează cu rapiditate, urmând ca aceasta să devină funcţională în toamnă. Parcarea va fi printre cele mai mari de acest fel din România şi va pune la dispoziţia clienţilor peste 900 de locuri, configurate pe şase niveluri.

 

Constructorii au finalizat lucrările de infrastructură și demisolul parcării, situat la nivel pietonal, iar în prezent se înalță parterul. Parcarea va fi printre cele mai mari de acest fel din România, cu o suprafaţă desfăşurată de 23.000 mp. Aceasta va pune la dispoziţia clienţilor peste 900 de locuri, configurate pe şase niveluri: demisol, parter şi patru etaje.

Odată cu edificarea ansamblului Openville vor fi însă disponibile, în total, peste 4.050 de spaţii de garare, care se vor regăsi în actuala parcare subterană a Iulius Mall Timişoara, în parcarea supraetajată aflată în amenajare, precum şi într-o nouă parcare subterană ce urmează a fi construită pe locul actualei parcări exterioare din faţa mall-ului.

Investiţia companiei Iulius în parcarea supraetajată, parte componentă a proiectului Openville, este estimată la peste 11 milioane de euro. Parcarea va fi ultramodernă, urmând a fi dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Şoferii vor găsi foarte uşor locurile libere datorită unui sistem inteligent de management şi panotaj. În plus, tot pentru confortul clienţilor, o pasarelă pietonală va conecta parcarea supraetajată de Iulius Mall, facilitând accesul direct în interiorul mall-ului.

În plus faţă de spaţiile deja existente, Administraţia Iulius Mall a creat suplimentar trei zone de parcare supraterane, semnalizate şi foarte uşor accesibile din principalele artere rutiere.

Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro. Ansamblul va fi cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării, care va reprezenta polul birourilor din întreaga regiune şi principala destinaţie de cumpărături şi recreere.

Print Friendly, PDF & Email