Parcare supraterană, construită de Primăria Timișoara și Universitatea Politehnica

Baza Sportivă nr. 2 a Universităţii Politehnica Timişoara. Sursă foto: UPT

Primăria Municipiului Timișoara anunţă că va da în folosință gratuită Universității Politehnica Timișoara două terenuri adiacente Bazei Sportive nr. 2, pentru amenajarea unei parcări supraterane.

 

Cele două parcele de teren, cu o suprafață totală de 3.271 mp, aparțin domeniului public al Primăriei Timișoara și sunt situate pe strada Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4. Proiectul de hotărâre privind acordarea dreptului de folosință gratuită Universității Politehnica asupra terenurilor situate pe str. Prof. dr. Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4 va fi supus votului consilierilor locali în următoarea ședința.

„Este un nou parteneriat între administrație și mediul universitar pentru dezvoltarea infrastructurii orașului. Rezolvăm astfel nevoia de locuri de parcare în zona Podeanu, mai ales în perspectiva viitoarei săli polivalente, care va găzdui competiții sportive”, declară primarul Dominic Fritz.

Universitatea Politehnica va avea drept de folosință gratuită asupra acestor terenuri pe perioada funcţionării Bazei Sportive nr. 2. Instituția a solicitat cele două terenuri în vederea construirii unei parcări supraterane necesare pentru parcarea autovehiculelor și pentru o mai bună gestionare a traficului în zona sălii polivalente, îndeosebi perioadele în care se vor desfășura competiții sportive.

Print Friendly, PDF & Email