Parcare cu plata automată a tichetului, pentru fluidizarea traficului

Parcarea Consiliului Judeţean Timiș, din centrul orașului, administrată de Direcţia de Prestări Servicii Timiş, a fost dotată cu un echipament de facilitare a plății automate a tichetului de parcare, atât cu cardul, cât și în numerar, anunţă administraţia judeţeană.

 

În cadrul proiectului de dotare, a fost modernizat softul de funcționare al întregului sistem parking și au fost efectuate lucrări de înlocuire și întreținere a terminalurilor de eliberare-scanare tichete din cadrul parcării. Scopul acestor lucrări, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiș, vine în sprijinul unei mai bune organizări în interiorul parcării, iar începând de joi, 16 februarie, plata la fosta casierie din parcare a fost înlocuită cu plata la aparatul automat de taxare, scurtând astfel timpul de așteptare al beneficiarilor.

„Noul sistem va asigura fluidizarea traficului atât la intrare, cât și la ieșirea din parcare, eliminând practic factorul uman implicat în procesul de taxare a tichetelor de parcare”, spune Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

Automatul de plată este instalat în apropierea ieșirii, astfel încât conducătorii auto să nu aibă de traversat o distanță mare până la acesta. Planul tarifar în cadrul parcării cu plată de pe terenul fostului Centru Militar Zonal este de 7 lei/oră.

Print Friendly, PDF & Email