(P) Târg de antichităţi, promoţii de iarnă şi teatru de păpuşi, la Iulius Mall

Sute de obiecte care poartă patina timpului, la Târgul de Antichităţi, sesiuni de shopping cu oferte de până la 70% şi teatru de păpuşi pentru cei mici se află în programul evenimentelor din acest week-end, de la Iulius Mall Timişoara.

 

Produse vintage, bijuterii vechi, discuri din vinil, obiecte de argintărie şi alte obiecte peste care timpul şi-a pus frumos amprenta vor putea fi admirate şi achiziţionate de la Târgul de Antichităţi. Evenimentul are loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv, şi reuneşte 45 de expozanţi, colecţionari şi pasionaţi de artă. Dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou unic, cu o poveste interesantă sau, pur şi simplu, îndrăgiţi obiectele cu dichis şi parfum de altădată, sunteţi invitat la târg. Aici veţi găsi mobilier mic, monede, argintărie, bijuterii, accesorii de damă, obiecte din porţelan, ceasuri vechi, aparat foto mici, tablouri şi multe altele.

Promoţiile continuă la Iulius Mall. Piese vestimentare la modă, accesorii, bijuterii, încălţăminte, cosmetice şi multe alte propuneri atrăgătoare, însoțite de urarea „Happz New Sales”,  le stau la dispoziție timișorenilor și nu numai, la Iulius Mall. Retailerii au tăiat din preţuri cu până la 70%.

Duminică, prichindeii au întâlnire cu lumea poveştilor. Marionetele vor prinde viaţă şi îi vor încânta pe copii cu păţaniile lor de la ora 12, în food-court. Piesa de teatru de păpuşi reprezentată va fi Cum s-a cuminţit Ionică.

Print Friendly, PDF & Email