(P) Întâlniri cu Moş Crăciun, târg de cadouri şi spectacole, la Iulius Mall

Atmosfera magică de la Iulius Mall Timişoara este completată, în acest week-end, cu numeroase evenimente. Târg de cadouri, spectacole de dans, întâlniri cu Moş Crăciun, premii la cumpărături şi decoraţiuni de poveste sunt surprizele de care vor avea parte clienţii Iulius Mall.

 

Vino la Iulius Mall să te întâlneşti cu Moş Crăciun! De vineri, 16 decembrie, şi până în Ajunul Crăciunului, simpaticul bătrânel va fi prezent zilnic pentru a le asculta dorinţele, în intervalul orar 16- 21, iar în Ajun, între 11 şi 15.

Vineri, Asociaţia Culturală Pentagon, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi în parteneriat cu Iulius Mall, organizează cea de-a opta ediţie a evenimentului „Poveste de Crăciun… despre cum să fii mai darnic şi mai bun…”. Acţiunea este organizată cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflaţi în Spitalul „Louis Ţurcanu”, pe perioada sărbătorilor de iarnă. În cadrul evenimentului, în intervalului orar 10- 22, la demisolul mall-ului vor avea loc ateliere de creaţie, care vor continua zilnic, până pe 21 decembrie. De la ora 17, publicul este invitat la un spectacol caritabil susţinut de 120 de copii, care vor cânta şi vor dansa pe cele mai frumoase melodii de iarnă. În plus, trupa În pom a pregătit sceneta „Renii lui Moş Crăciun”, trupa The Skywalkers va cânta, iar reprezentaţiile de dans vor fi oferite de White Steps Dance School.

Până pe 23 decembrie, la demisolul mall-ului, în zona Octogon, aproximativ 30 de expozanţi îi aşteaptă pe clienţi cu mii de idei de cadouri, la Târgul IM Christmas. Cei care doresc să achiziţioneze un dar inspirat de sărbători vor avea la dispoziţie o varietate de produse, dar şi dulciuri şi decoraţiuni.

Sâmbătă este o zi plină de evenimente la Iulius Mall. La ora 11, membrii Clubul Aerobics vor urca pe scena de la demisolul mall-ului şi vor încânta publicul cu o frumoasă reprezentaţie de balet. „Sărbătoreşte Crăciunul în paşi de dans!”, aceasta este invitaţia adresată de Urban Art Studio Timişoara, care, de la ora 18, va susţine spectacolul de dans Urban Christmas Show.

Seara de sâmbătă se va termina în forţă, cu o demonstraţie antrenantă de kickboxing, la care vor participa 60 de sportivi. Evenimentul va începe la ora 19, în food-court şi este organizat de Clubul Sportiv Tamashyi Timişoara.

Sâmbătă și duminică, cei mici sunt așteptați la mall, la un atelier de creaţie cu tematică de iarnă. De la ora 17, la etajul Iulius Mall, copiii vor învăţa cum să confecţioneze decorațiuni pentru Crăciun.

Copiii sunt invitaţi şi duminica aceasta la întâlnirea cu lumea fantastică a teatrului de păpuşi. De la ora 12, în food-court, marionetele vor istorisi păţaniile „celor trei purceluşi”.

Patinoarul Ice Dream îi aşteaptă la mişcare pe gheaţă pe toţi cei care doresc să se distreze în aer liber şi în sezonul rece. Patinoarul Ice Dream se află în parcarea Iulius Mall Timișoara și este deschis zilnic, între orele 9.30 – 22.

Până pe 23 decembrie, la Iulius Mall Timișoara continuă campania „X-MAS X-perience”. Clienții care fac cumpărături au ocazia să câştige premiile zilnice şi intră automat în cursa pentru marele premiu al campaniei: un voucher în valoare de 2.000 de euro, pentru o vacanță într-o destinație mult visată.

Print Friendly, PDF & Email