P.D.-L. Timișoara și-a ales noua conducere

Organizaţia este condusă de deputatul Cornel Sămărtinean

Cornel SamartineanJoi seară, la Casa „Adam Müller Guttenbrunn”, 250 de delegaţi au ales noua conducere a P.D.-L. Timişoara. Singurul candidat pentru funcția de preşedinte a fost Cornel Sămărtinean, care fusese preşedintele interimar al organizaţiei. În structura de conducere a organizaţiei timişorene a democrat-liberalilor se regăsesc nume deja de notorietate, unii foşti candidaţi la Primăria Timişoara sau pentru funcţii de parlamentari, alţii, persoane care au ocupat funcţii de conducere în diverse structuri ale statului sau care sunt în prezent consiliei locali.

În urma votului exprimat de Consiliul de Coordonare Local Timișoara,  șefia P.D.-L. Timişoara i-a revenit deputatului Cornel Mircea Sămărtinean (foto). Au fost desemnaţi şi doi prim-vicepreşedinţi, şi anume Marin Popescu, fost inspector general şcolar, care se va ocupa de strategiile politice de comunicare, şi Pavel Dupţă, care va răspunde de politicile publice. Secretar general este Sorin Drăgulin. Acesta va fi secondat de doi secretari general adjuncţi, Cristian Cărăgui şi Bianca Polyak.

De asemenea, au fost aleşi vicepreşedinţii pe departamente, şi anume: Dan Holotescu, la Departamentul pentru strategii și relații politice, Mihaela Calescu –  Departamentul de imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt, Mircea Bălăniuc – Departamentul pentru politici economice, mediul de afaceri și fonduri europene, Sorin Potroviţă – Departamentul pentru politici sociale, relații cu sindicate, patronate, organizații neguvernamentale și grupuri de cetățeni, Ovidiu Ciuhandu, fostul preşedinte al P.D.L. Timişoara, candidat în toamna anului trecut la o funcţie de deputat, va răspunde de Departamentul pentru politici privind administrația publică locală și centrală, justiție, siguranță națională, ordine publică și siguranța cetățeanului, Ion Petroman – la Departamentul pentru politici în agricultură, silvicultură mediu și dezvoltare rurală, Simion Moşiu, actual consililer local – Departamentul pentru politici în educație, cercetare, cultură, culte, minorități și sport, Nicola Trăilă – Departamentul pentru politici în sănătate, Alexandru Mutruc – Departamentul pentru strategii și relații politice, Adrian Stoia – Departamentul pentru politici economice, mediul de afaceri și fonduri europene, Cătălin Neţoi – Departamentul pentru muncă, protecție socială, sindicate, patronate, organizații neguvernamentale și grupuri de cetățeni, Gabriela Filimon – Departamentul pentru administrația publică locală și centrală, justiție, siguranță națională, ordine publică și siguranța cetățeanului, Dorina Petcu – Departamentul pentru agricultură, silvicultură mediu și dezvoltare rurală, Sorina Ciurlea – Departamentul pentru politici în educație, cercetare, cultură, culte, minorități și sport, Milorad Avramovici – Departamentul pentru politici în sănătate şi Beniamin Lup – Departamentul pentru dezvoltare locală și regională. Trezorierul Filialei Timişoara a P.D.L. a fost ales Răzvan Petcu.

Print Friendly, PDF & Email