P.D.L. igienizează Timişoara

Deputatul P.D.L. Cornel Sămărtinean a mobilizat membrii organizaţiei municipale a partidului la curăţenie generală. După Calea Lipovei, aceştia au trecut în zona Complexului Studenţesc.

Curatenie PDL zona OlimpiaAcţiunea de igienizare stradală din Complexul Stu­denţesc a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Totuşi, în zona Olimpia, echipa P.D.L. mobilizată pentru ecologiza­rea Timişoarei nu a avut foar­te multă treabă. “S-a strâns, spre fericirea noastră, o can­ti­tate destul de mică de gunoi. Cred că oamenii încep să con­ştientizeze din ce în ce mai mult că avem nevoie de un oraş curat. În părculeţul din zona Sălii Olimpia, efectiv mi-a crescut inima când am văzut câtă curăţenie este”, spune deputatul P.D.L. Cornel Să­mărtinean.

Acesta declară că, în timp ce unii timişoreni le-au apre­ciat gestul, întrebându-i de unde sunt, alţii li s-au şi ală­turat: “Le-am spus că nu are importanţă de unde suntem, important este că suntem şi trăim în acest oraş şi trebuie să arătăm că trăim într-un mediu curat. Unii tineri ni s-au ală­tu­rat, ceea m-a surprins plăcut”.

Cornel Samartinean curatenie in Calea LipoveiO primă acţiune de igie­nizare stradală organizată de P.D.L. Timişoara, la iniţiativa lui Cornel Sămărtinean, a avut loc în 21 septembrie, în zona Calea Lipovei. Aceasta a fusese organizată cu ocazia Zilei mondiale a curăţeniei, lansate în 1993 de O.N.U, în parteneriat cu organizaţia Clean Up the World. Depu­tatul promite, însă, că nu se vor opri la cele două acţiuni.

Print Friendly, PDF & Email