P.D.L. a depus la Prefectura Timiş „Cartea minciunilor U.S.L.”

Depunerea Cartii municiunilor USL de catre PDL 2O delegație a Partidului Democrat Liberal Timiș, condusă de președintele P.D.L. Timișoara, deputatul Cornel Sămărtinean, a depus astăzi, la registratura Prefecturii Timiș, documentul intitulat „Cartea minciunilor U.S.L. – 22 luni de guvernare U.S.L., 22 luni de jaf, incompetență și imunitate”.

„Am depus astăzi la registratura Prefecturii, «Cartea minciunilor U.S.L. – adevăratul raport de activitate al guvernărilor U.S.L., pentru că vrem ca reprezentanții din teritoriu ai guvernului să afle și ei cât de mult au «performat» în cei aproape doi ani de la preluarea puterii în România”, declară deputatul Cornel Sămărtinean, preşedintele filialei Timişoara a P.D.L.

Acesta spune că partidul din care face parte a realizat bilanțul celor 22 de luni de guvernare Ponta și Antonescu, care sunt, în concepţia democrat-liberalilor, „22 de luni de jaf, incompetență și imunitate. Am făcut bilanțul minciunilor U.S.L. pe fiecare domeniu, iar concluzia este că de toate promisiunile făcute românilor s-a ales praful!” , mai spune Cornel Sămărtinean.

Cătălin Predoiu declară, la rândul său, că acest document a fost întocmit de Guvernul alternativă al P.D.L. pentru a fi un moment de referinţă în faţa celor care vor să cucerească puterea prin minciună. „Prezentăm pe o coloană vorbele şi pe o coloană faptele, pentru a vedea diferenţa între adevăr şi minciună”, declară, citat de Mediafax, Cătălin Predoiu.

Cornel Samartinean la registratura PrefecturiiAcesta a menţionat că respectivul document arată că guvernarea U.S.L. a produs „dezastru în mod generalizat” şi că „firul roşu” al acesteia este „incompetenţa care a mers mână în mână cu corupţia”. În plus, Cătălin Predoiu susţine că această guvernare U.S.L. a dat „o pleiadă de miniştri care au luat calea tribunalelor şi unii dintre ei calea penitenciarelor, ceea ce este fără precedent”.

Cătălin Predoiu a adăugat că Victor Ponta a rămas singur la putere, în timp ce Crin Antonescu se află „în şpagat graţios” între Putere şi Opoziţie şi că P.D.L. este singurul partid de opoziţie care face o opoziţie neîncetată la P.S.D. pentru a opri abuzurile U.S.L. „Cartea minciunilor U.S.L., 22 de luni de guvernare U.S.L., 22 de luni de jaf, incompetenţă şi imunitate” are pe copertă pozele lui Victor Ponta şi Crin Antonescu şi menţionat lângă sigla USL „Jaf! Imunitate! Incompetenţă!”, iar pe coperta din spate „Minciună până la capăt”.

„U.S.L. s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni şi a murit în lupta pentru ciolan”, se arată în pagina de început a documentului, care cuprinde 47 de pagini.

Print Friendly, PDF & Email