(P) Concert extraordinar al Filarmonicii Banatul, la Iulius Mall Timişoara

În luna decembrie, clienţii fideli ai Iulius Mall Timişoara au fost răsplătiţi cu mii de cadouri instant și cu surprize speciale. Extragerea marelui premiu al campaniei „X-Mas X-perience” a avut loc pe 23 decembrie, fiind urmată de un concert extraordinar susținut de Filarmonica Banatul.

 

Într-un decor desprins parcă din cele mai frumoase povești de iarnă, lângă un brad stălucitor și într-o atmosferă de autentică sărbătoare, la Iulius Mall au răsunat melodii de Crăciun, marșuri, polci, valsuri celebre, din creațiile unor compozitori faimoși, precum G. Bizet, J. Strauss fiul, E. Waldteufel, Ch. Chaplin, A. Dvorak, J. Brahms și I. Ivanovici.

Sute de persoane au asistat la concert și au primit, cu bucurie, cadoul muzical oferit de cel mai mare centru comercial din afara Bucureștiului. Spectatorii au fredonat fragmentele cunoscute din cântecele special incluse în program, au aplaudat îndelung fiecare partitură și au dorit să asculte de două ori Marșul lui Radetzky, piesa de final din cadrul spectacolului care a marcat ultima zi a campaniei de la Iulius Mall.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mii de clienţi au câștigat premii garantate, precum jucării, decorațiuni pentru brad, dulciuri, accesorii pentru masa de Crăciun, băuturi răcoritoare şi căni Merry Christmas. În plus, alţi trei cumpărători norocoşi, aleşi prin tragere la sorţi, au primit în dar de la Iulius Mall electronice de ultimă generaţie. George Ghilea, din Mădăraș, judeţul Bihor, Cristiana Elena Manafu-Ursu și Radu Pintilie, ambii din Timişoara, au fost recompensați cu câte un televizor Led Smart Full HD, cu diagonala de 101 cm, împreună cu un X-Box One Kinect Sensor. În ultima zi a campaniei, în urma extragerii finale, Diana Ștefănică, dinTimișoara, a aflat că vacanţa mult visată a devenit realitate datorită cumpăraturilor de la Iulius Mall, care i-au adus un voucher în valoare de 2.000 de euro pentru un sejur într-o destinație la alegere.

La Iulius Mall Timișoara, campaniile cu premii atractive și evenimentele spectaculoase vor continua și în 2017.

Print Friendly, PDF & Email