Ovidiu Lipan Țăndărică şi Fanfara 10 Prăjini, în spectacol la Timişoara

Finalul lunii septembrie vine, la Timişoara, cu un eveniment cu tradiţie deja, Festivalul Fanfarelor, care îi va avea ca invitaţi speciali pe Ovidiu Lipan Țăndărică şi Fanfara 10 Prăjini.

 

Festivalul Fanfarelor, eveniment ajuns la cea de a XXX-a ediţie, are ca invitate Fanfara Garnizoanei Militare Timişoara, Fanfara „Pro Amicitia”, din Timişoara, Fanfara Populară din Grebenac, Serbia, Fanfarele populare din Mercina, Lăpușnic şi Răcăşdia – Caraş-Severin, Fanfara Casei de Cultură „Ion Cojar”, din Recaș, Fanfara din Almaș și Fanfara din Nădlac – Arad.

Invitat special al evenimentului este muzicianul Ovidiu Lipan Țăndărică. Acesta va susține un recital împreună cu Fanfara 10 prăjini și Fanfara „Transilvania”, din Cugir – Alba. Spectacolul susţinut de aceştia va avea loc în 30 septembrie, de la ora 17, la Sala „Capitol” a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Programul festivalului începe, însă, de la ora 12.15, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, de pe str. E. Ungureanu nr. 1, care continuă cu parada fanfarelor participante, în Piața Victoriei, unde va avea loc şi un microrecital susţinut în fața Operei.

Organizatorul Festivalului Fanfarelor este Serviciul Cultură Tradițională din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

 

Print Friendly, PDF & Email