Ovidiu Drăgănescu revine la Prefectura Timiş, acum ca subprefect

Ovidiu Drăgănescu a fost numit de Guvern, la propunerea PNL Timiş, subprefect de Timiş.

 

Liberalul Ovidiu Drăgănescu, instalat în funcţie în cadrul unei ceremonii transmise online, spune că principalele sale obiective sunt cele de imediată actualitate a agendei guvernamentale: combaterea pandemiei, vaccinarea cât mai rapidă a populației, „dar în același timp celelalte acțiuni consacrate ale instituției prefectului”.

Preşedintele interimar al PNL Timiş şi preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, îl consideră un om cu o vastă experiență atât administrativă, cât și politică și se declară convins că va reuși să aducă echilibrul atât de necesar în instituția care reprezintă Guvernul în teritoriu: „Îi doresc mult succes lui Ovidiu Drăgănescu și sunt sigur că echipa completă de la Prefectura Timiș va lucra împreună cu Consiliul Județean și cu primarii din județ, în interesul cetățenilor din județul Timiș.”

Prefectura Timiş este condusă de Nemeth Zoltan, din partea Alianţei USR-PLUS Timiş, prefect, şi de doi subprefecţi: Molnar Andrei, din partea UDMR Timiş, şi Ovidiu Drăgănescu, din partea PNL Timiş.

Ovidiu Drăgănescu, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre fondatorii filialei Timiș a PNL. Acesta a fost deputat de Timiş în legislatura 1996-2000, ales pe listele PNL, apoi vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș şi prefect de Timiş, în perioada ianuarie 2005- martie 2009.

S-a născut la 26 august 1963, în localitatea Eftimie Murgu, județul Caraș-Severin. A absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, fiind doctor în Rezistența Materialelor, și Facultatea de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret”.

 

Print Friendly, PDF & Email