Orarul zborurilor de pe Aeroportul Timişoara, în timp util la pasageri, printr-o aplicație online (P)

Aeroportul Internațional Timișoara are o aplicație online care le oferă pasagerilor informații actualizate în timp real cu privire la orarul zborurilor, la serviciile oferite, dar şi alte tipuri de informații utile. 

 

Aplicația poartă denumirea „Aerotim” şi poate fi instalată pe dispozitivele mobile. Acest tip de aplicație online vine cu o tehnologie nouă, care facilitează trecerea de la site-urile web, cu avantajul accesării printr-un icon de pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei, încărcărcării mult mai rapide decât o pagină web clasică, spun reprezentanţii Aeroportului.

Informațiile referitoare la programul zborurilor, transmise prin intermediul acestei platforme sunt actualizate în timp real și sunt disponibile în prezent în limba română și engleză, iar în curând, în limba maghiară și sârbă.

„Suntem conștienți de importanța prezenței informațiilor în mediul online și ne-am conformat celei mai utilizate și atractive variante de accesare a informației prin crearea acestei aplicații denumită «Aerotim». Intenția noastră este de a veni în sprijinul pasagerilor și nu numai, oferindu-le o variantă mai rapidă și facilă de căutare și informare asupra orarului de zboruri, serviciilor, drepturilor și noutăților apărute ce pot fi de interes pasagerilor. În prezent, aplicația este disponibilă în limba română și în limba engleză, dar în curând va exista și varianta în limba maghiară și sârbă. Informarea online pentru noi reprezintă o prioritate, motiv pentru care oferim pasagerilor atât varianta unui site web, www.aerotim.ro, cât și o aplicație facilă și accesibilă, creată special pentru dispozitivele mobile”, declar directorul general al AIT, Daniel Idolu.

Administraţia Aeroportului le reaminteşte pasagerilor că nu este responsabilă pentru modificarea orelor de zbor, pentru întârzieri, reprogramări sau anulări ale zborurilor, acestea fiind actualizate în varianta online imediat ce compania aeriană care operează respectivele zboruri le transmite aeroportului.

Print Friendly, PDF & Email