Automobile Bavaria oferă sprijin pentru comunitatea timișoreană în lupta anti-covid

Foto: Automobile Bavaria

Automobile Bavaria Timișoara – reprezentanța zonală a importatorului oficial ce reprezintă în România producătorul bavarez de automobile BMW – și Primăria Timișoara au semnat un protocol de parteneriat pentru asigurarea serviciului public de transport rapid destinat persoanelor vulnerabile care au nevoie de sprijinul Municipalității în perioada carantinei. 

 

Prin intermediul acestui protocol semnat ieri, BMW – unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai înaltei tehnologii auto germane – pune la dispoziția Primăriei Timișoara o flotă de opt automobile, dintre care șase electrice și două modele cu emisii reduse de noxe. Serviciile de transport rapid destinate persoanelor vulnerabile, care vor fi realizate în perioada carantinei cu ajutorul celor opt automobile BMW, sunt integral gratuite și oferite permanent, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Acest gest de implicare umană și suport, spun reprezentanții BMW, vine să completeze resursele atât de necesare comunității din Timișoara, în perioada critică pe care o traversăm.

Print Friendly, PDF & Email