Opriți războiul! 400 de lumânări, aprinse în fața Naționalului timișorean

Foto: TNT

De Ziua Mondială a Teatrului, publicul Naționalului din Timișoara a fost invitat să se alăture instituției în campania Stop the War! / Opriți războiul!, aprinzând 400 de lumânări care au scris acest mesaj, în fața intrării principale.

 

Publicul Naţionalului timişorean a fost întâmpinat duminică, 27 martie, de mesajul Stop the War!, pe care Teatrul Național Timişoara l-a afişat în fața intrării principale. De la ora 18, în deschiderea spectacolului Anna Karenina, Ada Hausvater, directorul general al TNT, a făcut un apel la solidaritate și la sprijinirea ucrainenilor și a refugiaților ucraineni, prin donații, către organizațiile care participă la gestionarea logistică a primirii refugiaților de război și, alături de spectatorii prezenți în sală, a păstrat un moment de reflecție pentru victimele acestui război.

Foto: TNT

La finalul spectacolului, publicului și actorilor le-au fost înmânate lumânări pe care aceștia le-au aprins, împreună, în Piața Victoriei, în fața teatrului, în jurul mesajului Stop the War!.

Împreună cu publicul său, Teatrul Național Timişoara face acest gest de participare simbolică și susținere pentru toți acei bărbați, femei și copii din Ucraina pentru care viitorul s-a schimbat pentru totdeauna, un gest care, mai cu seamă, ne amintește nouă, tuturor, de valorile umane pe care le promovăm și cărora trebuie să le rămânem întotdeauna credincioşi”, au transmis reprezentanţii Naţionalului timişorean.

Print Friendly, PDF & Email