OncoHelp, în cursa Timotion, pentru a finaliza rețeua de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie

OncoHelp la Timotion 2019. Foto: Facebook Asociaţia OncoHelp

Asociația OncoHelp din Timișoara anunţă că rămâne în cursa Timotion 2020, din dorința de a aduna banii necesari realizării rețelei de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie OncoHelp, unde va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie.

 

“Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp!” este deviza proiectului cu care Asociaţia OncoHelp participă în acest an la cursa Timotion, care va avea loc într-un format nou, adaptat situației epidemiologice existente.

Asociația OncoHelp construiește o nouă clădire în care va funcționa secția și ambulatoriul de radioterapie OncoHelp. Valoarea totală a proiectului este de 115.285 lei, din care doreşte ca, prin înscrierea în cursa Timotion 2020, să adune suma de 78.000 de lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara şi din donații.

Anul acesta vor fi organizate două tipuri de curse Timotion, între 3 și 11 octombrie 2020:

Noua cursă Timotion – Timișoara se mișcă este o cursă liberă: fiecare participant va putea avea start-ul din fața casei sale, sau din orice alt punct din oraș. Traseul parcurs poate avea orice lungime, iar cursa poate fi parcursă în ritm de alergare, pe role sau pe bicicletă, în scaun cu rotile sau în cărucior (pentru familiile cu copii). Poarta de finish se va afla amplasată în parcul Regina Maria, unde participanții care finalizează cursa vor primi medalii, respectând condițiile impuse de regulile de distanțare.

Cursa Timotion Everywhere (de minimum 1 km) se adresează suporterilor Timotion și ai Asociației oncoHelp care se află în alt oraș decât Timișoara. Cei care doresc să ne fie alături trebuie să se înscrie în cursă pe site-ul timotion.ro, alegând proiectul Asociației OncoHelp, iar organizatorii le vor trimite un număr de concurs care poate fi printat și purtat în timpul alergării.

Toți cei care doresc să se alăture Asociației Oncohelp se pot înscrie în cursă sau pot realiza donații pe site-ul timotion.ro, proiectul “OncoHelp – Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp”, la următorul link https://www.timotion.ro/proiecte-2020/oncohelp-oxigenul-este-viata-pentru-pacientii-oncohelp/#make-donation.

Înscrierea la ediția Timotion 2020 se poate face on-line până la data de 30 septembrie, anunţă organizatorii. Iar dacă există persoane care doresc să realizeze donații, sprijind proiectul nostru, sau unul din campionii alergători, aceste donații sunt deschise până la data de 25 octombrie.

Timotion este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Asociația Alergotura.

Print Friendly, PDF & Email